Sportfysiotherapie

Waar algemene fysiotherapeuten hun patiënten behandelen om weer de algemeen dagelijkse handelingen te kunnen verrichten, gaan sportfysiotherapeuten vaak een stap verder. Zo helpen zij fanatieke sporters herstellen tot op het oorspronkelijke sportniveau of helpen zij je weer de tennisbaan op en neer te rennen.

Niet alleen ambitieuze sporters kunnen terecht bij de sportfysiotherapeut. Ook voor sporten tijdens de zwangerschap, voor het opbouwen en onderhouden van je conditie, of wanneer je gehandicapt of chronisch ziek bent, kan je bij de sportfysiotherapeut terecht voor deskundig advies en een gerichte behandeling. Daarnaast kan de sportfysiotherapeut je helpen om na een operatie goed te herstellen en je ambities in de sport weer voort te zetten.

Kortom, welke sport je ook beoefent of op welk niveau, of je nu jong of oud bent, je bent graag in beweging en dat wil de sportfysiotherapeut samen met je zo houden!

De meeste klachten waarmee men naar de sportfysiotherapeut gaat, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn. De therapeut zal je hierbij adviseren over een juiste bewegingstechniek, passende bij je lichaamsbouw en fysieke mogelijkheden.
De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol op het gebied van preventie, voorlichting en advies voor iedereen die sport als hobby of beroep heeft.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jeroen Stoop.

Daarom ons

  • Ruime oefenzaal (100m2)
  • Afspraak binnen 24 u
  • De beste praktijk van Weesp en omgeving
  • Centrale ligging
  • Enthousiaste, vakkundige therapeuten
Copyright ©2020 fysiogcw.nl